صاحبان کسب و کار، مدیران، فروشندگان و بازاریابان از شیوه های تبلیغاتی بازاریابی سنتی مانند تبلیغات رادیویی، تلویزیونی و بیلبوردها شناخت کافی دارند. این کانال های بازاریابی عموما به رونق کسب و کارها کمک می کنند و به همین دلیل است که هنوز هم توسط بسیاری از کمپانی ها مورد استفاده قرار می گیرند. با این وجود، دو اشکال اساسی به شیوه های بازاریابی سنتی وارد است:
اول اینکه، شیوه های سنتی تبلیغات گران هستند و در مقایسه با کانال های بازاریابی دیجیتال نیازمند هزینه بیشتری هستند. البته شاید برای صاحبان کسب و کارهایی که بودجه کافی برای بازاریابی در نظر گرفته اند، تبلیغ در رسانه های سنتی مثل رادیو و تلویزیون و . توجیه پذیر باشد اما در مورد کسب و کارهای کوچک تخصیص بودجه زیاد ریسک بسیار بالایی دارد.
و دوم اینکه، کانال های بازاریابی سنتی اطلاعاتی از بازخوردهای آنی یا افرادی که با دیدن یا شنیدن آگهی، عمل فراخوانده شده را انجام داده اند، در اختیار صاحبان مشاغل قرار نمی دهد. در بازاریابی سنتی، دستیابی به این اطلاعات و آمار و ارقام با فاصله زمانی بسیار زیاد پس از درج آگهی اولیه امکان پذیر است و متاسفانه این آمارها معمولا از ارقام واقعی فاصله زیادی دارند.
دیجیتال مارکتینگ اما مفهومی گسترده را در بر می گیرد و به تکنیک های تبلیغاتی متفاوتی اشاره دارد که به منظور جذب مشتریان و مخاطبان از طریق فن آوری های دیجیتال مورد استفاده قرار می گیرند. بازاریابی دیجیتال نیرو محرکه کسب و کارهای امروزی، صرف نظر از بزرگ یا کوچک بودن آنهاست. بازاریابی دیجیتالی موثر، نوعی از بازاریابی است که تکنولوژی و فن آوری الکترونیک را با روانشناسی پیوند می زند و به سازمان ها اجازه می دهد تا وضعیت کمپین تبلیغاتی خود را در لحظه بررسی کنند، مواردی مانند اینکه چه چیزی، با چه فاصله زمانی وبرای چه مدت مورد مشاهده قرار می گیرد و آمار تبادلات از جمله مواردی هستند که قابل اندازه گیری هستند.
درباره این سایت